Skovrejsning er godt for miljøet

Hej alle sammen. Tak fordi I læser med i dag omkring dette Skovrejsning. Det er nemlig det, som jeg vil fortælle om i dag herinde. Jeg har glæder mig meget til at fortælle jer om det. Læs med herinde og lær mere.

Skovrejsning er godt for alle

Jeg er glad for, at I har lyst til at læse med omkring det tip, som jeg vil give i dag. Det er virkelig ærgeligt at se alt det skov, som bliver taget væk fra Danmark og jorden i det hele taget. Derfor er det det emne, som jeg i dag vil tage op herinde. Vi ødelægger naturen og vi gør intet ved det. Dagens emne er endnu vigtigere end nogensinde, fordi det er NU, at vi må tage ansvar og gøre noget. Hvad er skovrejsning? Det er det, som jeg vil tale om i dag. Når man planter træer, så gør man noget rigtig godt for miljøet. Træer og planter skaber nemlig ilt, så vi har brug for dem på jorden, for at få hele systemet til at køre rundt. Den skovrejser, som jeg taler om i dag, har lavet skovrejsning i hele 30 år. Hans første beplantning foregik i Irlands smukke natur. Læs med nedenfor.

30 år siden den første gang han rejste en skov

Det er mange år siden, at denne mand plantede sin første skov. Det er ret sejt, fordi han har gjort dette i 30 år. Det er rigtig godt for naturen. Det er et ret unik titel at være skovrejser og foretage skovrejsning i Danmark og andre steder på jorden – jeg synes faktisk det er ret sejt. Hvem elsker ikke at gå tur i den dejlige natur og nyde den? Derfor har vi brug for folk som foretager skovrejsning. Det tager selvfølgelig mange år før træerne bliver store, som vi kender dem i skoven. Det typisk de første 3 år, at glæden er den største. Den skovrejser, som jeg i dag taler om kan hjælpe med alt det praktiske. Skovrejsning er ikke svært, og det er noget, som du kan lære af denne virksomhed. Det er noget, som de er rigtig gode til. DU kan gå ind på deres hjemmeside via linket længere oppe i denne blogpost. Hvis det er noget for dig. Tak fordi du har læst med herinde i dag, hvor det har være rigtig spændende at fortælle jer om dette emne.

Læs mere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *