Økologiske farvepigmenter vinder mere og mere frem

Det måtte jo ske – nu er det økologiske fænomen også nået malerbranchen, og det nyder flere og flere malermestre faktisk godt af. Især ét malerfirma i Slagelse har taget trenden til sig, og det kan de mærke på kundetilstrømningen. Aldrig har det sydøstsjællandske malerfirma haft så meget at lave som netop nu.

Ifo-forsk.dk tog derfor en tur til Slagelse forleden for at høre mere om deres erfaringer med økologiske farvepigmenter, og hvordan det pågældende malerfirma i Slagelse reelt set arbejder med det i deres dagligdag.

Malerfirma i Slagelse nyder godt af bæredygtige investeringer

Malerfirmaet Christensen, som det sydøstsjællandske malerfirma i Slagelse hedder, har faktisk igennem længere tid gået og efterspurgt bæredygtige løsninger i forhold til deres materialer. Det gælder ikke kun for deres anvendte malingstyper – det gælder også for forskellige tapetmaterialer, for malerfirmaet i Slagelse yder også tapetseringsservice.

Noget af baggrunden for denne efterspørgsel skyldtes ikke mindst de mange henvendelser fra kunder, som var bekymring for deres indeklima ved nymalede eller nytapetserede stuer og køkkener. Men det opmærksomme malerfirma i Slagelse tænkte også på deres medarbejdere ve og vel. Et håndværkerliv kan til tider være hårdt fysisk arbejde, og det er kun godt at få rørt musklerne. Men som medarbejder skal man jo ikke risikere liv og lemmer blot, fordi man arbejder med malingsrester, kemikalier og andet stads dagen lang.

Derfor havde Malerfirmaet Christensen bestilt en grundig undersøgelse af de forskellige produkter og materialer, som de brugte i det daglige for at finde ud af, om der var noget, de kunne gøre anderledes i deres dagligdag som malerfirma i Slagelse.

Malerfirma Christensen tager bæredygtigheden til sig

Selv om det var en lidt bekostelig affære at få foretaget en undersøgelse, så var pengene alligevel givet godt ud, fandt Malerfirma Christensen hurtig ud af. Efter de er begyndt at annoncere med bæredygtighed i produkter og arbejdsformer, er kunderne strømmet til det forudseende malerfirma i Slagelse, så det var virkelig været en win-win situation for alle parter.

Og hvis du er nysgerrig på, hvad Malerfirmaet Christensen kan levere, så kontakt dem gerne for ekstra dokumentation.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *