Med skovrejsning kan du opleve skoven tage form first hand og nyde naturen

Hej alle sammen! Tak fordi I læser med. I dag skal vi tale om naturen. I dag skal vi tale om skovrejsning og om miljøbevidsthed, hvad en skovrejsning er, og hvordan du kan få det gjort. Læs med om dette emne.

Hvad er skovrejsning?

Det er det, som jeg vil svare på i dag herinde. Det er nemlig noget som er ret spændede. Det er virkelig ærgerligt at se alt det skov, som bliver taget væk, så derfor skal vi i dag tale om, hvordan vi kan få skov igen. Fordi der skal bygges huse, lejligheder osv., der skal bygges, så betyder det jo ikke, at naturen skal lide. Vi ødelægger naturen på den måde. Hvad er skovrejsning? Det er det, som jeg vil fortælle jer om i dag. En skovrejsning betyder, at man planter skov på et bestemt område. Smart ikke? Når man planter træer, så gør man noget rigtig godt for miljøet. Derfor skal vi være mange flere, som planter skove, planter og blomster. Vi giver igen til jorden, når vi gør det. Træer og planter skaber nemlig ilt, så vi har brug for dem på jorden. Den skovrejser, som jeg taler om i dag, plantede faktisk sin første skov for hele 30 år siden i Irlands smukke natur. Læs med nedenfor og lær mere om dette.

Det er længe siden, at dette blev en ting

Det er ikke nyt, at man dyrker skovrejsning. Det er faktisk et job. Det er et ret unik titel at være skovrejser og foretage skovrejsning i Danmark og andre steder på jorden. Jeg synes også det er ret sejt faktisk. Hvis jeg ikke var blogger, så ville jeg klart være skovrejser. Hvem elsker ikke at gå tur i den dejlige natur og nyde den naturen og fuglene og de andre dyr? Selvom træer er længe om at blive store, så er det typisk de første 3 år, at glæden er den største. Den skovrejser, som jeg i dag taler om kan hjælpe med alt det praktiske omkring dette med at plante i naturen. Hvis du er i tvivl så kan du læse meget mere via det link, som jeg har set ind længere oppe i denne blogpost. Du kan kontakte den virksomhed, som jeg linkede til længere oppe. Men du kan også bare selv gå igang.

Læs mere her. Jeg håber, at du har fået grønne fingre af denne blogpost og har lyst til at læse med igen på bloggen næste gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *