Skødecentret – Topprofessionelle

Skilsmisse kan for mange være et tabu. Men det behøves det altså ikke at være. Med den helt korrekte og fantastiske behandling kan man altså godt komme hurtigt videre. Vi har fået hjælp fra Skødecentret som har været topprofessionelle og har været til en kæmpe hjælp.

Vi stod midt i en skilsmisse, og det synes jeg helt generelt var nok i sig selv, og især med 2 børn også. Der er jo så mange ting man lige skal have styr på. Jeg læste mig frem til at det ikke var helt så nemt som jeg havde troet at blive skilt. Det er nemlig en svær proces, men som selvfølgelig er meget nødvendig. Min eks og jeg fandt ud af at det var ham som skulle blive boende i ’’ vores ’’ hus, men det krævede selvfølgelig en kontrakt som er i form af et skilsmisseskøde.

Da vi havde fundet frem til disse ting, var det vigtigt for os at finde den helt rette advokat som kunne hjælpe os. Vi vidste at dette ville blive en dyr post, men det var selvfølgelig nødvendigt. Vi fandt frem til Skødecentret, som kunne hjælpe os med at overdrage vores fælles hus til min eks mand. Vi var rigtig bange for at skødet ville løbe hurtigt op, da vi jo alle ved at en advokat er meget dyr i timen. Men heldigvis havde vores valg af Skødecentret været rigtigt godt. Vi fik topprofessionel hjælp til vores skilsmisseskøde, og prisen var fast fra starten af. Der var simpelthen ingen ’’ skjulte gebyr ’’. Det var bare en fornøjelse at arbejde sammen med dem. Mange tak til jer 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *