Iværksætterdrømme realiseres på kontorhotel i Albertslund

Jeg har længe gået om den varme iværksættergrød, men for nylig tog jeg modet til mig, og kontaktede Adeoos, som udlejer fysiske kontorlokaler i deres eget kontorhotel i Albertslund. Jeg havde en ide om, at hvis jeg skulle ordentlig fra start, så ville et kontorfællesskab lige være noget for mig, så jeg ikke sad alene og kukkelurede et eller andet sjæleløst sted uden nogen at sparre med.

Jeg vidste godt, at Adeoos var professionelle, for jeg havde kun hørt godt om dem fra nogle nære bekendte, men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at et kontorhotel i Albertslund kunne være i stand til at facilitere så fantastiske arbejdsmiljøer for iværksættere og andre med behov for fysiske kontorlokaler.

Kontorhotel i Albertslund er en sand oase for iværksættere

Efter aftale tog jeg ud for at besigtige det spændende kontorhotel i Albertslund, og jeg var altså solgt med det samme. Jeg blev mødt af en yderst serviceminded rundviser, som var i stand til at besvare alle mine mange spørgsmål om stedet og faciliteterne.

Grunden til min begejstring skyldtes først og fremmest nogle meget indbydende lokaler, som tilmed har bemandet reception i dagtimerne. Som lejer i det pågældende kontorhotel i Albertslund er man tilmed sikret for uønskede uvedkommende, da firmaet opererer med elektronisk adgangskontrol. Man får derfor udleveret adgangskort ved aftaleindgåelse, og med i prisen er også gratis parkering, samt rengøring af kontorfaciliteterne.

Bedst som jeg troede, at det var det hele, blev jeg yderligere begavet. Som godkendt lejer i det storkøbenhavnske kontorhotel i Albertslund har man også adgang til en spændende kantine, som er åben hver dag. Derudover kan man frit benytte deres trænings- og fitnessfaciliteter og deres badefaciliteter efter endt træning eller hvis man skal se lidt godt ud til en forretningsmiddag senere på dagen.

Der er også tænkt på at bringe de mange lejere i kontormiljøet sammen. Derfor har Adeoos indrettet fælles loungeområder, så man har alle muligheder for at mødes med ligesindede over en kop kaffe eller en fredagsøl efter fyraften. Om sommeren kan man desuden benytte den udendørs terrasse, som er i flere etager. Det er sublime forhold i det kontorhotel i Albertslund

Kom og vær med i Adeoos’ kontorhotel i Albertslund

Albertslund ligger ikke langt fra København, så der er absolut ingen undskyldning for ikke at prøve det fashionable kontorhotel i Albertslund af, hvis du er iværksætter, freelance eller på anden måde selvstændig erhvervsdrivende. Kom og vær med – du vil ikke fortryde det!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *