Frokostrestaurant i det fri – det finder du på Islands Brygge

Endelig er foråret kommet, og det skulle selvfølgelig fejres med en tur ud i det fri forleden!

Derfor var vi taget ned på den lokale restaurant på Islands Brygge, Cafe Nöa’h for at få lidt mere picnic-stemning over vores kontorfrokost end sædvanlig. Samtidig vi fik rørt bentøjet og fyldt depoterne godt op med C-vitaminer fra solens stråler – det er jo vigtigt nu om stunder, hvor vi kontorfolk sidder så meget ned og opholder os indendørs. Og man skal altså ikke forklejne de små pauser i arbejdsdagen.

Cafe Nöa’h – frokost i naturlige omgivelser

På grund af forårets komme ville vi forkæle os selv lidt på kontoret. Vi har tidligere benyttet denne restaurant på Islands Brygge til take away, når vi har holdt møder med forretningsforbindelser, og lign., og vi har aldrig bestilt forgæves eller blevet skuffet. Med forårsstemningen i luften syntes vi derfor også, at der nu var en god anledning til at kigge den pågældende restaurant på Islands Brygge og dennes menukort lidt nærmere efter i sømmene med en firmafrokost i deres hyggelige lokaler.

Eftersom Cafe Nöa’h ligger på Havnevigen med udsigt over Københavns Havn, valgte vi at sidde uden for. Selv om stedet var godt besøgt den tirsdag sen formiddag, så var der alligevel masser af plads og tilstrækkeligt med frisk luft og lys til at nyde vores frokost i det fri – og det med havudsigt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *