Håndværker til håndværker – en lukket container er nu bedst

Hvis du er håndværker ligesom min mand, så kender du problemet. Jeg ved ikke, hvor mange gange han er kommet hjem fra arbejde og har brokket sig over andre menneskers adfærd. Min mands håndværkerfirma arbejder hovedsageligt med villarenoveringer. Derfor lejer de sædvanligvis containere til at opmagasinere eller affaldshåndtering af overskydende bygge- og renoveringsmaterialer.

Men det er min mands erfaring, at så snart folk ser en åben container på en villavej eller ved en byggeplads, så er der ikke det affald, som de ikke skal have skaffet af vejen på lidt utraditionel vis. Gennem årenes løb har de i den grad taget deres del af efterladte hømhøm-poser, husholdningsaffald, øldåser samt alverdens loppefund i deres containere, når de er mødt tidligt dagen efter.

Den adfærd har ikke specielt befordrende for firmaets affaldsprocedurer på jobbet, da de arbejder meget med genbrug af bygge- og renoveringsmaterialer. Så efter nogle år med de udfordringer tog de til sidst konsekvensen af det, og kontaktede containerfirmaet Steen Tofteng A/S for at høre, om de eventuelt var i stand til at levere en lukket container i stedet.

En lukket container løser problemer med ubudent affald

Hos Sten Engtoft A/S fandt vi løsningen. De kunne levere lukket container i flere størrelse alt efter behov. Det var perfekt, for min mands håndværkerfirma løser mange forskellige opgaver, som varierer i karakter og størrelse. Derfor var muligheden for at vælge lukket container med forskellig størrelse fra opgave til opgave helt optimalt. Med en lukket container havde de nu også mulighed for at opbevare værdigenstande, så som værktøj og mindre maskiner, da en lukket container kunne låses af. På den måde sparede de så værdifuld transporttid frem og tilbage mellem opgaverne, da værktøjet allerede var ved hånden. Så alt i alt var det flere fluer med ét smæk at fange ved at gå over til en lukket container for min mands håndværkerfirma, og det har hjulpet på arbejdsmoralen og arbejdsklimaet mellem de ansatte.

Sten Engtoft A/S leverer lukket container i hele Storkøbenhavn

Hos Engtoft A/S kan du få lige den container, som passer til dine behov, og de leverer fra dag til dag, og tilbyder sågar afhentning og tømningsservice. Uanset om du har en opgave, som du skal have løst som privat husejer eller som arbejdsgiver, så er en lukket container helt klart at foretrække. Du får ingen ubudne gæster, som går og roder i dine ting, du har mulighed for at opbevare værdigenstande uden risiko for tyveri, og du er sikret, at det affald, som du eventuelt afhænder i en lukket container, ikke flyver væk eller på anden måde er til gene for naboer eller naturen.

Så, derfor – fra håndværkerkone til håndværkerkone: Råd altid din mand til at vælge lukket container til håndværkeropgaven.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *