Er du måske til brasiliansk?

Her på bloggen får vi tit henvendelser fra jer derude, som ønsker tips og tricks til hårfjerning eller hårfjerningsmidler- og metoder i København. I vil også gerne vide, hvor grænsen går: Skal man holde sig til den traditionelle med voks på ben og i armhuler, eller kan man faktisk tillade sig at gå linen helt ud og vælge brasiliansk?

Enkelte af jer spørger os også, hvad vores holdning i grunden er til det at skulle fjerne ”uønsket” hårvækst, for er det ikke blot et kulturelt betinget fænomen, der er blevet påduttet kvinder i Vesten?

Voks eller ej – det bestemmer kvinder selv i København

Lad os tage det sidste først. Her på redaktionen er vi alle kvinder, så vi har stukket hovederne sammen og debatteret emnet. Vores holdning er først som sidst, at I som kvinder skal gøre det, som gør jer bedst tilpas. Hverken det ene eller det andet er bedst, så hvis du vil lade håret gro, så gør det. Føler du dig bedre tilpas med glatte ben og armhuler, så snup en voks behandling. Skal det være voks på brasiliansk i København, så prøv det. Håret vokser jo ud igen, så ingen skade er sket, hvis du nu skulle gå hen og fortryde behandlingen.

Du er kvinde, ergo har du selvbestemmelse – også over din krop.

Prøv en brasiliansk voks i København

Til dem af jer, som søger svar på voksbehandling, og måske i særdeleshed er usikre på, hvad intim voksbehandling er, og hvordan den finder sted, så kan vi guide dig her. Vi ved, hvad der er værd at vide om brasiliansk voksbehandling i København.

Forleden sendte vi nemlig to af vores mest ivrige researchere ud i København for at afsøge markedet for voksbehandlinger. De havde begge prøvet intim voksbehandling før, så de vidste, hvad brasiliansk voksbehandling var. De havde hørt meget godt om skønhedsklinikken Revebel på Frederiksberg, som bruger en helt speciel voks til intim voksbehandling. Desuden skulle de også være mestre i at skabe en afslappet og tillidsvækkende atmosfære, så man føler sig i trygge hænder. Det ville de prøve af. Og de var svært begejstret bagefter – både over behandlingen og personalet.

Hos Revebel på Frederiksberg anvender de nemlig en speciel før-voks olie, som bevirker, at den egentlige, efterfølgende voksbehandling bliver meget mere behagelig og smertefri. På resultatet kunne man også tydeligt se, hvad de har års erfaring i faget. Der var altså ingen helligdage at spore. Sidst, men ikke mindst, blev vores to ivrige researchere detaljeret informeret om, hvordan de skulle vedligeholde huden efter behandling, så der ikke ville opstå komplikationer eller gener bagefter. Det er service! Så alt i alt en absolut godkendt voksbehandling i København.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *