Plej din krop med massage

Vores hverdag er ofte fyldt med stress og jag med mangel på pauser og tid til refleksion. Det sætter sig i kroppen. Derfor er det vigtigt, at du plejer din krop og holder den vedlige. På den måde er den i stand til at stå imod udfordringer dag efter dag, for den skal jo holde i mange år endnu – det ved vi alle.

Motion og kost spiller en vigtig faktor for en sund og modstandsdygtig krop. Men kroppen er yderst sensitiv, så en effektiv og oftest behagelig måde at supplere dine egne indsatser på er for eksempel ved at tilvælge massage som kropspleje.

Her på bloggen gør vi meget ud af at finde de bedste skønhedsprodukter og veje til velvære til jer derude, og vi går gerne lidt alternativt til værks for at finde lige det, som passer bedste til jer. Derfor havde vi forleden sat Le Luma på Frederiksberg i stævne for at høre mere om massage som afspændingsform og ikke mindst dens virkninger på kroppen.

Professionel massage på Frederiksberg

Hos skønhedsklinikken Le Luma på Frederiksberg har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige former for kropsmassage alt efter, hvilket behov du har. De yder den helt klassiske massage, som stimulerer og afspænder din krop den afslappende måde, så du opnår mest mulig nydelse og velvære.

Har du derimod skader eller specifikke udfordringer med led og muskler, er fysiurgiske massage det rette valg. Alt dette har de professionelle ansatte styr på hos Le Luma, så du skal blot fortælle dem om din ønsker og behov i forhold til massage, så klarer de resten på Frederiksberg.

Le Luma Frederiksberg – en sand mester i massage

Ofte ligger skønhedsbehandlinger i den dyre ende af skalaen, men ikke hos Le Luma på Frederiksberg. Priserne varierer, men for to hundrede kroner kan du få 15 minutters ansigtsmassage. En hel kropsmassage med Hot Stone kan fås for under en tusse for hele 75 minutter – det er virkelig billigt!

De ansatte kan virkelig deres kram hos Le Luma på Frederiksberg. Og så er der en behagelig og afslappet stemning på klinikken. Det, synes vi, er værd at hæfte sig ved. Vi afprøvede to af deres behandlinger; en ansigtsmassage og en Hot Stone kropsmassage, og vi kunne i den grad mærke forskel, fra vi lagde os på briksen, til vi rejste os igen. Og det er næsten det bedste ved massage på Frederiksberg: Man lærer kroppen at kende på en helt ny og anderledes måde. Og det er bestemt et aktivt, for jo mere man kender sin krop, desto bedre bliver man til at lytte til dens signaler – også, når den siger fra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *