SU budgetvenlig tandlæge

Jeg bliver lige nødt til at dele min gode oplevelse med jer. Jeg har nemlig fundet alletiders tandlæge. Tandlægerne på klinikken er bare så gode på en masse parametre. Egentlig synes jeg ikke, at jeg har råd i mit sparsomme SU budget til et tandeftersyn i København. Jeg er blevet optaget på mit drømmestudie og det er jeg selvfølgelig super glad og taknemmelig for – MEN og der er et men, det er altså lidt svært at få økonomien til at hænge sammen. Jeg ved selvfølgelig godt, at vi er meget privilegeret i Danmark, hvor det er gratis at studere og så får vi oveni købet også SU og det er ikke for at lyde som et forkælet barn, men jeg har bare ikke så mange penge til rådighed. Men denne her fantastiske tandlæge giver 10 % i studierabat på tandeftersyn i København og så ligger de på Strøget – tæt på offentlig transport, lige ved Nørreport Station og Vesterport Station

Kunden i centrum

Et andet punkt, de er rigtig gode på, er deres service. De forstår nemlig at sætte kunden i centrum og booker gerne ekstra tid, hvis kunden har særlige behov for det. For mit eget vedkommende, så er jeg bare så bange for at gå til tandlægen. Det starter allerede når jeg kommer ind ad døren og indsnuser denne her meget karakteristiske lugt – åhhh så bimler alle alarmklokker allerede. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, for jeg erindrer ikke at have været udsat for en traumatisk oplevelse. Nå, men de her tandlæger er bare så søde og forstående og de satte som sagt ekstra tid af til mit tandeftersyn i København sidste gang og forklarede mig alle procedurer inden vi gik i gang. Det gjorde faktisk slet ikke ondt og jeg var mere afslappet undervejs end jeg nogensinde har været før.

Det var bare en super oplevelse og jeg kommer helt sikkert igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *