En ærlig håndværker

Jeg er så bare så glad og lykkelig. Jeg er nemlig blevet optaget på mit drømmestudie. Jeg er kommet ind på CBS i København og jeg har været på boligjagt lige siden jeg modtog den gode nyhed om, at jeg var optaget. Faktisk, hvis jeg skal være helt ærlig, så startede boligjagten længe før jeg vidste, om jeg ville blive optaget. Jeg bor eller retter sagt boede i Jylland indtil for få måneder siden. Lige nu bor jeg til leje på et lille værelse hos en privat udlejer. De er virkelig søde, men jeg glæder mig bare så meget til at få mit eget sted.

Forældrekøb

Og den drøm er også ved at gå i opfyldelse. Først stod jeg på venteliste til et kollegieværelse, men nu har jeg fundet en løsning. Jeg skal bo i en fantastisk lejlighed på Østerbro sammen med en af de andre piger fra studiet. Hendes forældre har købt en lejlighed til hende og jeg er heldig at være hendes roommate. Allerede den første dag på studiet faldt vi bare i snak med det samme og vi læser rigtig godt sammen. Det bliver bare så sjovt at sætte lejligheden i stand. Vi skal male og ikke mindst have afhøvlet gulvene.

Gulvafslibning i København

Så snart, at det blev en realitet, at vi skulle bo sammen, indledte vi jagten på en gulvafsliber her i København. Vi blev meget glædeligt overraskede, for vi troede, at gulvene skulle afhøvles, men håndværkeren var virkelig dygtig og ærlig og sagde, at vi kunne nøjes med en gulvafslibning i København, hvilket er mere skånsomt for gulvet. Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med, at vi valgte en professionel til at klare gulvafslibningen fremfor selv at gøre det. Maskinen til gulvslibningen er virkelig stor og tung og svær at styre. Gulvafsliberen havde da også nogle store flotte overarme. Vi ville aldrig kunne have styret den maskine selv og desuden så slap vi for at leje dyrt og tungt udstyr samt at transportere den hjem og bære den ind.

What’s not to like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *