Min kollega er begyndt at træne hjemme

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været fan af træningscentre. Jeg føler mig så akavet der – jeg har aldrig følt mig på hjemmebane. Men jeg har da alligevel tilbragt en del tid der, fordi jeg syntes, at jeg burde. Jeg er altid startet op og har holdt motivationen i ca. 3 måneder og så har jeg droppet det igen. Virkelig useriøst, men sandt. Faktisk tror, at der er mange, der har svært ved at bibeholde motivationen igennem længere tid.

Jeg rør mig for lidt

Jeg har et stillesiddende job, så det er altså virkelig vigtigt, at jeg får trænet. Det kan jeg jo se her i forbindelse med Covid19. Jeg har arbejdet en del hjemmefra og får slet ikke rørt mig. En af mine kollegaer sagde, at han havde været i samme dilemma og derfor var begyndt at lave hjemmetræning for mænd. Altså han træner selv – alene derhjemme. Han træner ikke mænd derhjemme.

X3 Training Bar – effektiv hjemmetræning for mænd

I starten var jeg lidt paf og tænkte, at det kunne umuligt være særlig effektivt. Han fortalte om en X3 Training Bar, der mest af alt minder om en stor elastik. Han sagde, at det var ret hårdt og at han i starten var helt flad, men nu gik det rigtig godt og han kunne både se og mærke en klar forbedring. Faktisk var musklerne begyndt at kigge lidt frem. Hvis han skulle være helt ærlig, så var han blevet lidt hooked og glædede sig ligefrem til sin træning fordi han kunne mærke, at kroppen havde godt af det. Som en ekstra bonus, så slap han for at bruge tid på at transportere sig frem og tilbage til træningscenteret. Det eneste minus for ham var, at da han nu ikke skulle afsted og f. eks kunne lægge træningen på vejen hjem fra job, så kunne det være svært at finde et tidspunkt, hvor det var naturligt at træne. Så han havde brug for struktur. Nu træner han f. eks om morgen inden han ”møder” ind på sit hjemmekontor elle midt på dagen, som en slags pause. Enkelte dage træner han efter job, men det er det tidspunkt, der er sværest for ham, fordi han hele tiden udskyder tidspunktet for der er altid liiige er noget han skal nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *