WordPress udvikling

About

Står du i den situation, at du gerne vil op starte en hjemmesiden, men simpelthen ikke ved hvordan og hvorledes. Hvis dette er tilfældet, kan dette blogindlæg mulighvis hjælpe dig godt på vej.

Først om fremmest, vil jeg helt klart anbefale dig at bruge WordPress. WordPress er let og overskueligt at bruge, dog er der nogle undtagelser, hvor man har brug for professionel hjælp. Men man kan let selv, gå ind og rette overskrifter eller skrive et indlæg/ ny side om b.la. et nyt tiltag eller et nyt produkt.

Jeg har selv, haft rigtig god erfaring med 1902software, som er specialister i wordpress udvikling. De hjælper dig, med at komme godt i gang med hjemmesiden. I din opstartsfase, tilbyder de enten at benytte et købt template eller faktisk går ind, og lave et custom-design, som præcis passer til dine behov og krav, til websitet.

Herefter hjælper de med installation, hastighedsoptimering, fejlretning og derudover hjælpe dig med at gøre siden mobilvenlig. Bagefter får du hjælp til vedligeholdelse af installationer og sidst med ikke mindst, får du en oplæring i brug af WordPress. Således at du netop selv kan gå ind og ændre nogle ting, og danne en forståelse af programmet.

Efter forløbet var afsluttet, tilkøbte jeg en klippekorts løsning, hvor jeg kunne forsætte med det samme team til support og nogle ad-hoc opgaver, jeg skulle have lavet. 1902software hjælp mig igennem alle processer og gjorde mit projekt med en ny hjemmeside væsentlig lettere end jeg havde turde håbe på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2016 Name of Company