dreamstime_xl_24417486

Professionel it rekruttering

About

Jeg arbejder til daglig med it i en stor datavirksomhedsom i Glostrup, og for nylig skulle jeg finde en ny it chef til en ledig stilling i min afdeling. Jeg undersøgte markedet og fandet ud af, at Laigaard & Parnets har et godt rygte, der fortæller, at de har en utrolig professionel tilgang til it rekruttering.

Vi bookede derfor et møde med deres rekrutteringsmedarbejdere, hvor vi forklarede dem vores behov. De virkede utrolig kompetente i deres fremgangsmåde og var derudover utrolig servicemindede. De havde formentlig, inden vi kom, lavet en lille baggrundsresearch om os, men det var stadig utroligt, at de meget hurtigt forstod, hvad det var, vi var på udkig efter. Da mødet var forbi, gik der et par dage, inden vi hørte fra dem. Her ringede de for at fortælle, at de havde fundet et par relevante kandidater til stillingen, og at de ville lave interviews med dem de efterfølgende dage. Vi behøvede faktisk ikke at gøre noget. Et par dage herefter ringede de til os og fortalte, at de havde fundet en kompetent kandidat, som de gerne ville præsentere til os. Inden mødet med den udvalgte kandidat sendte de os en præsentation af ham, så vi var forberedt på, hvad han var for en type.

Det var en super fed og top professionel it rekruttering, som Laigaard kunne tilbyde os, og jeg er sikker på, at de er ligeså skarpe i andre brancher. Det var ikke kun mig, der var tilfreds, det var også direktøren for vores dataselskab, som selvfølgelig også selv var med inde over processen. De får kun de bedste anbefalinger her fra. Er du eller din virksomhed også på udkig efter nye medarbejdere, topledere eller direktører, så synes jeg helt klart, at du selv skal tjekke dem ud. Du kan læse mere om dem her!

 

dreamstime_xl_24417486

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2016 Name of Company