Printerpatroner til hele livet

About

Min computer er langsom og en dag skulle det gå hurtigt. Meget hurtigt. Og computeren var meget langsom.

Det var sidst på måneden og vi havde glemt at få fyldt lageret op af alskens ting og sager der manglede. Sekretærene havde allerede en hel uge gået og sukket efter nye papirklips og printeren havde været tørlagt i to dage, så at klokken nærmede sig 16 den skæbnesvangre fredag opstod panikken. Det slog mig som en hold hånd i ansigtet, idet jeg var lige ved at lukke skærmen ned, på min laptob, at vi ikke havde fået bestilt nye kontorartikler, og nu var det allerede for sent at bestille, til at vi kunne gå ind i den nye måned med et rimeligt lager.

Jeg hakkede i tastaturet som en rasende for at gå igennem alle de sider, som vi plejede at bestille ting fra. Computeren hostede og hakkede også, men ikke til meget nytte for det hastige arbejde jeg prøvede at udføre. Tegnestifter, papirklips, postits, kuglepenne, skærmrensere pritpatroner… på Tonerland.dk satte computeren sig helt tilbage. Jeg bladrede skyndsomt gennem sidens udvalg, og fandt den jeg skulle have. Da jeg ville lægge i kurven og vælge flere gik computeren helt i stå. Den frøs. Skærmen var iskold og som hugget i sten. Jeg trykkede, men intet skete. Fredagsbaren startede om få minutter. Jeg trykkede og trykkede, men intet kom der ud af det. Jeg hakkede et dusin gange, men skærmen rokkede ikke sine nuller og ettaller.

“Kommer du med ned?” Jeg så op, det var min kollega, der holdt døren. “Gå bare, jeg er der om lidt!” Sagde jeg og prøvede at ligne én, der ikke var ved at gå i panik. Jeg kiggede tilbage på skærmen, og opdagede at musen rykkede sig. Jeg skyndte mig at bestille og klappe computeren sammen, som for at fortælle universet at ordren var hjemme og bordet fangede.

Mandag morgen stod to mindre paller udenfor kontoret. De var adresseret til min afdeling. Ja det var printerpatroner. Musen var ikke det eneste der havde ændret sig, da jeg havde kigget tilbage på skærmen, efter at have trykket helt nøjagtigt 1047 gange.

Nu er min computer endt på skrotpladsen, men tilgengæld har jeg printerpatroner til hele livet og langt ind i det næste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2016 Name of Company