dreamstime_xl_43150798

Nyt projekt med domæne hos Netsite

About

Der er efterhånden rigtig mange bloggere derude. Men der er sikkert endnu flere, der rigtig gerne vil i gang med at blogge. Det er sjovt, anderleds og livsbekræftende. Til dem der gerne vil i gang, kan jeg anbefale at købe et domæne hos Netsite. Det er simpelt og overskueligt.

Personligt elsker jeg at skrive, det er rart bare at kunne lufte tankerne og bare fyre løs på tasterne uden at tænke over, om det er grammatisk eller politisk korrekt. For mig er det en måde at koble af på. At jeg kan skrive om de dagligdags og udfordringer, jeg møder. Jeg har på fornemmelsen at mange har det på samme måde.

I gamle dage fyrede vi det jo bare ned på et stykke papir. Den tid er for længst ovre, og nu handler det om at få det ind på computeren. Men hvorfor så ikke dele det med andre? Måske andre kan få gavn af din oplevelser og tanker? Sådan har jeg det i hvert fald, og det er derfor, at jeg laver det her blogindlæg, for jeg håber, at det kan hjælpe andre på vej til at gøre det samme.

Nå, men har du lyst til at lave en blog eller en hjemmeside, er det første skridt, at du går ind på Netsite. Det er her, du skal købe dit domæne, hvis du ellers ikke har en andeen udbyder ved hånden. På Netsite.dk kan du skrive det domæne navn, som du gerne vil hedde i et søgefelt. Er det optaget, vil du kunne se det. Når du har fundet det navn, du vil have, vil der også stå en pris på, hvad det kommer til at koste dig om året – Ved at følge her, kan du finde dit ønskede domænenavn

På siden får du også et webhotel, hvilket betyder, at det er dem, der opbevarer din såkaldte data (hjemmeside, e-mail m.m.) Bagefter skal du til at lave din såkaldte blog, og det vil jeg blogge om snart, hvordan du gør!

Pøj, pøj

dreamstime_xl_43150798

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2016 Name of Company