iRepair udfører mobilreparation fra Valby og Helsingør

About

iRepair udfører reparationer af mobiler, computere, iPods og andre devices fra deres to værksteder i Valby og Helsingør. Uanset hvad du savner reparation til, så kom ind i butikken med det. iRepair er altid klar til at kigge på det, og se om der er noget at gøre, og i så fald hvad.

Det er ikke kun de mest almindelige smartphones, som iRepair kigger på. For dig der ikke har iPhone, Samsung, Sony, Nokia eller et andet kendt mære; der er stadig håb derude! Der er ingen grund til at gå i panik, kom ind til iRepair med din device, og vil kigger på den.

Vi klarer de mest almindelige reparationer på stedet, og er skaden mere omfattende, så tager vi din device med til vores sikrede værksted, hvor vi så vidt muligt retter op på skaden eller fejlen. I mellemtiden vil du – hvis der er tale om en telefon – få en lånmobil med dig, så du ikke skal gå uden eller låne fra venner eller bekendte.

Er skaden så almindelig eller lille, at den kan klares fra en af vores butikker, så skal du typisk ikke vente mere end den time for at få den igen – hurtigere kan det næsten ikke blive. Almindelige skader kan være skærmskift, udskiftning af små skruer eller batteriskift – for at tage nogle klassiske eksempler.

 

Har du fået skadet din mobil, eller vil du gene vide, hvad der kan gøres ved din nuværende, for at forlænge den levetid, så gå ind på vores hjemmeside, og udfyld vores formular, eller ring til os. Alternativt kan du ikke forbi vores butik alle dage indefor vores åbningstider – der skal ikke reserveres tid eller varsles på forhånd – du kommer bare.

Vi glæder os til at se dig, og hjælpe dig videre med din teknologi.

Se alle de informationer du har brug for, på vores side: iRepair.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2016 Name of Company