dreamstime_xl_32586525 (3)

iPhone er den mest simple men sværeste teknologi

About

Alle har prøvet at have en telefon der er gået i stykker på den ene eller den anden måde. Nu har jeg så formået at toppe rekorden. Så efter at have skrevet mig ind i historiebøgerne, som verden største mobil-spade og pralet i nede i klubben, er jeg nødt til at køre til iRepair for at få min skærm og batteri fikset.

De kender mig efterhånden dernede, og heldigvis er der 50% rabat på anden reservedel, så det er i det mindste det mindste af problemet. De er desuden hurtige, så jeg har den i hænderne igen inde for kort tid.

men uanset vor dygtige, billige og hurtige det er hos iRepair, så kan de ikke give mig det mega vigtige opkald jeg stod midt i tilbage. Jeg er blevet tilbudt en stilling i London som en af deres første kvindelige ledere i det firma. Jeg blev åbenbart så paf da jeg fik beskeden, at mobilen gled ud af hånden på mig, så jeg nåede ikke at svare.

Jeg håber bare på, at arbejdsgiveren kunne høre at mobilen blev tabt, og at jeg ikke bare lagde på. Det første jeg gjrode var naturligvis at styrte til computeren for at forklare og svare på mail. Så nu er spændingen steget en grad, da jeg stadig venter på svar. Men min mail er sikkert endt bagerst i bunken af beskeder som arbejdsgiveren får.

I bedste tilfælde har han vel nok prøvet at ringe igen, og kan konstatere at den er levet slukket. Så er det vel ikke svært at ligge to og to sammen, og regne ud at vi blev afbrudt ved et uheld.

Af alle de øjeblikke hvor min mobil er blevet knuste, slået, vappet, smadret og crachet, så har det aldrig været i så kritisk et øjeblik som dette. Men mon ikke det går. Det er bare nervepirrende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2016 Name of Company