dreamstime_xl_35272668

Hurtig levering med Tonerland

About

God oplevelse med Tonerland.dk for nyligt – en leverandør af printerpatroner i alle typer mærker. Nu er min virksomhed storforbruger af printer, papir og printerpatroner, og vi går derfor op i at alt i denne forbindelse spiller helt perfekt.

På min sidste arbejdsplads gik vores printer hele tiden i stykker, og vores patroner gav et gråligt udtryk, selvom det burde være sort, der blev trykt på papiret. Det var virkelig frustrerende, da de fleste af vores kunder altid skal have en kopi af vores kontrakt med på skrift. Det virker rigtig uprofessionelt at give dem en lille mini håndbog med indeholdende en en vigtig kontrakt med grålig skrift. Derudover oplevede vi også, at printerpatronerne løb tør efter relativ kort tid, selvom der på pakken stod, at de ville holde i hvert dobbelt så lang tid.

Jeg har derfor på min nye arbejdsplads for sørget for, at alt spiller, og at vi kun har gode kontorforsyninger på kontoret. Jeg valgte en leverandør fra Randers, kaldet Tonerland, som er specialister i printerpatroner. Dette er et valg, vi på ingen måde er kede af. De har kun vist sig yderst professionelle.

Nu bestiller vi relativt store mængder, når vi bestiller. Men jeg har også oplevet situationer, hvor vi har bestilt for lidt. Heldigvis er de super hurtige med levering, så vi har ikke stået i en situation endnu, hvor vi er løbet tør. Nu har jeg ikke super meget forstand på printer patron mærker, men jeg går næsten ud fra, at de fleste mærker kan bruges i de fleste typer printermaskiner.På Tonerland.dk kan man finde et hav af mærker, både Canon, Brother Printerpatron, Oki og Samsung. Er man i tvivl, om det enkelte mærke passer til sin printermaskine, kan man altid kontakte dem og spørge. Der er en kontaktformular på siden. Personligt er vi rigtig glade for serien med Brother patron. 

Har I gode råd til andre leverandører, som man kan benytte, så må I endelige sige til, så kigger jeg på dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2016 Name of Company