Der er brug for gode it-systemer til din virksomhed

About

Det går rigtig godt med min virksomhed. Jeg føler endelig, det går fremad, og det er begyndt at blive virkelig spændende. Vi er lige flyttet i nye lokaler, fordi vi vækster rigtig godt og med mange nye ansigter i firmaet virker det lovende. Det er et kæmpe ansvar at stå for at betale andres løn, men det føles fantastisk at kunne bidrage til samfundet på den måde. Mine medarbejdere gør også en rigtig god indsats, så jeg er glad for at kunne give dem nogle bedre lokaler.

Når man flytter i større lokaler er der mange ting, man lige skal tænke over. Der er brug for nye møbler og flere computere, og alt det andet tekniske. Da vi er en lille virksomhed, har vi førhen ikke haft nogle it-systemer internt. Vi har blot haft benyttet os af excel-ark og dropbox til deling internt. Pengene er begyndt at række til, at der kan ske nogen ændringer på denne front, som er mere professionelt og mindre tidskrævende. Vi bruger meget tid på at løse diverse it-udfordringer, som der kommer løbende. Derfor er jeg overbevist om, at det er på tide at vi får optimeret vores systemer.

I den forbindelse fandt jeg gravgaard-partners.dk, som jeg fandt interessant. Det gjorde jeg netop, fordi jeg så at deres fokus er at tage sig af virksomheders IT-udfordringer, så vi blot skal fokusere på det, der skaber værdi for os. Nemlig vores løsninger for vores kunder. Vi har derfor sammen kigget på Ibm notes, fordi der hører mange fordele med. Blandt andet får vi domino server, da vi kan få 24 timers support. Det skaber utrolig stor tryghed for mig, da problemer med vores IT kan blive dyrt for både os og vores kunder. Vi får en notes adminstrator fra gravgaard-partners.dk, som dermed hjælper os.

Det var et kort indlæg, om hvor vigtigt it-implementering kan være i en virksomhed. Jeg håber I kunne bruge det til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

2016 Name of Company